zaterdag 7 mei 2011

Zinder 2011: gebouw is klaar!


Op de facebookpagina van Mariska Streefland een serie foto's van de Zindermedewerkers tijdens de voorbereidingen. Aanstaande zondag 8 mei is de opening om 17.00 uur met een aantal prachtige kleine voorstellingen in diverse ruimtes in het gebouw van Stella Den Haag in de Kerkstraat waar ook het voor de gelegenheid gemaakte werk te zien is van diverse beeldend kunstenaars. De complete lijst met deelnemers:
Organisatie ZINDER Erna van den Berg , Willy Smits en Mariska T. Streefland (curatoren) / Sjoerd Kelderman (productie)/ Gianna Witmaar (educatie) / Studio Kluif (vormgeving) / Wil Caspers, Gerco Kolthof (techniek) Mier Sanne Zweije (concept, tekst en regie) / Annelies Appelhof en Sanne Zweije (spel) / Erna van den Berg (begeleiding) / Arianne van Boxmeer en Andrea Droës (vormgeving, kostuum en licht) De boom en de jongen gaat 2 Joris van Oosterwijk en Shanti Straub (concept en spel) / Erna van den Berg (begeleiding) Ruimte Rondom Rick Nanne , theatermaker en Morgana Machado Marques, videokunstenaar (concept en uitvoering) De gans is thans botergaar Maria Noë (spel) / Hans van den Boom (tekst) / Erna van den Berg (regie) It’s naturel habitat Anna J. van Stuijvenberg (concept en uitvoering) Nat. Lab.Pietertje van Splunter (concept en uitvoering) Skinstrument Daan Brinkman (concept en uitvoering)Schoolgebouw / Stellatheater Wieke Terpstra (concept en uitvoering) Flatland Cosimo Kirico (concept en uitvoering)
(behalve tijdens de opening zijn de voorstellingen ook nog te zien op 15, 22 en 29 mei om 15.00 uur: voor reserveringen www.stella.nl)